De Levenslange Garantie van Graine de Malice

De efficiëntste manier om te strijden tegen de ingebouwde veroudering van producten

Omdat ook wij strijden tegen de ingebouwde veroudering, en omdat we boven alles streven naar kwaliteit en duurzaamheid, bieden we een levenslange garantie op al onze niet-consumeerbare producten.

Hieronder vind je uiteengezet hoe, en onder welke voorwaarden, je kunt genieten van onze Levenslange Garantie.​

EEN NORMAAL GEBRUIK VAN DE PRODUCTEN

Oorstokjes zijn bestemd voor de oren. Onze broodzakken moet je niet gebruiken om steengruis te verplaatsen tijdens je opritwerken. En het natuurlijke textiel dat we gebruiken in onze producten mag niet gewassen worden op ongeschikte temperaturen, en je mag het evenmin laten weken in bleekwater of in een andere oplossing die vezels beschadigt...

Onze Levenslange Garantie is van toepassing op al onze niet-consumeerbare artikels, op voorwaarde dat ze gebruikt worden in overeenstemming met de beschrijving die op de website van Graine de Malice te vinden is.​

ONS ENGAGEMENT

De Levenslange Garantie van Graine de Malice is kosteloos en automatisch van toepassing op iedere aankoop van een van onze producten.

De garantie is bovendien overdraagbaar. Indien je dus bijvoorbeeld een broodzak schenkt aan een vriendin, vergeet er dan zeker niet bij te zeggen dat het een uniek product betreft dat haar gedurende heel haar verdere leven zal vergezellen. En mocht de broodzak verslijten, dan zal uw vriendin kunnen genieten van de Levenslange Garantie van Graine de Malice.​

NIETTEMIN,

De Levenslange Garantie geldt enkel voor fysieke personen, en ze dekt dus niet het gebruik van onze producten in een professioneel kader. Wenst u toch als professioneel te genieten van deze garantie, breng ons dan hiervan op de hoogte bij uw aankoop, en wij zullen ons aanbod aanpassen aan uw vraag.​

HOE MAAK JE GEBRUIK VAN DE LEVENSLANGE GARANTIE?

Gelieve bij het minste probleem met een van onze niet consumeerbare producten:
​1) Ons via telefoon, email of brief te contacteren
​2) Het probleem zo precies mogelijk te beschrijven, en indien nodig te staven met foto's of video's
​3) Indien het product gerepareerd of gerecycleerd kan worden, vragen wij u om ons het product op te sturen
​4) Hierna sturen wij u het gerepareerde artikel of een vervangingsproduct op

WAT IS ER GEDEKT DOOR DE GARANTIE?

De Levenslange Garantie van Graine de Malice dekt de normale slijtage van het product, die te wijten is aan lang of herhaald gebruik, alsook de abnormale slijtage van het product, zoals de naden die het begeven, of stukken die loskomen.​

WAT IS ER NIET GEDEKT DOOR DE GARANTIE?

De Levenslange Garantie van Graine de Malice is niet van toepassing op verbruikbare goederen, zoals zeep, deodorant, shampoo... Ze dekt evenmin schade die te wijten is aan een oneigenlijk gebruik van het product, aan een slecht onderhoud, of aan het gebruik van een snijwerktuig (schaar, mes, enz.). De garantie dekt evenmin eventuele schade die een behoorlijk gebruik van het product niet verhindert (krassen, verkleuring, slijtage, vlekken, sporen van schimmel).

De levenslange garantie dekt het verlies of de diefstal van de zaak niet.​

TOEPASSING VAN DE LEVENSLANGE GARANTIE

In het kader van deze Levenslange Garantie biedt Graine de Malice u de mogelijkheid om uw artikel te laten repareren, of te vervangen , indien de gebreken onherstelbaar zijn.

Om ervoor te zorgen dat haar klanten altijd tevreden zijn, staat Graine de Malice in voor een regelmatige vernieuwing en verbetering van haar assortiment. Bijgevolg is het mogelijk dat we niet in staat zijn om het betreffende artikel te vervangen door exact hetzelfde model. Daarom houdt Graine de Malice zich het recht voor om u een vergelijkbaar artikel en/of een artikel met dezelfde gebruikseigenschappen te geven.

De levenslange garantie kan in geen geval aanleiding geven tot de vergoeding van het gebrekkige product.

Iedere aanvraag tot vervanging, in het kader van de Levenslange Garantie, wordt onderworpen aan een controle van het product via uitwisseling van foto's, video's, of om het even welk ander middel, en wordt ook onderworpen aan een verificatie eenmaal dat het product geretourneerd is.

De kosten van de retourverzending zijn ten laste van de koper.

De verzendkosten van het nieuwe of van het gerepareerde product komen toe aan Graine de Malice. Bijgevolg houdt Graine de Malice zich ook het recht voor om zelf de verzendwijze te kiezen, en dit zowel voor de verzendingen in België, Nederland, als Luxemburg.

De verzendkosten voor alle andere landen zijn ten laste van de koper.

HULP NODIG?

U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Wij staan tot uw dienst om het hergebruik en de reparatie van onze producten te bevorderen, en u zo volledige voldoening te geven.

Een afvalvrije wereld, een volslagen utopie? Misschien niet.