Wie zijn wij?​

Een klein en gemotiveerd team dat praktische en afvalvrije alternatieven ontwikkelt.​

Wij zijn een jong Belgisch merk dat instaat voor de ontwikkeling en de vervaardiging van duurzame en milieuvriendelijke producten die op een ethische manier gemaakt zijn.

Voor zover dat mogelijk is, kiezen we systematisch voor lokale grondstoffen en fabrikanten (Belgisch, Frans en Europees).

Al onze textielproducten worden gemaakt door verscheidene maatwerkbedrijven in België. Het is dankzij de ervaring en de kunde van de personen die daar tewerkgesteld worden dat wij jullie duurzame hoge kwaliteitsproducten kunnen aanbieden, die daarenboven ook nog eens een positieve sociale impact hebben.

Wij geven altijd voorrang aan kwaliteit, moedigen het hergebruik van onze producten aan, en bestrijden de wegwerpeconomie.​

Ieder product van dagelijks gebruik heeft een duurzaam alternatief, en wij streven ernaar om dat voor iedereen toegankelijk te maken aan een betaalbare prijs.​

En -de kers op de taart- wij weigeren elke vorm van ingebouwde veroudering door u​ een levenslange garantie op onze producten aan te bieden. Het is heel eenvoudig: uw artikel is versleten of is simpelweg onbruikbaar geworden. Welnu, wij vervangen het kosteloos! 

U hoeft het product alleen maar terug te brengen of het ons via de post te retourneren, en wij sturen u er een nieuw op. Toegegeven, u betaalt de kosten van de retourverzending wel. Maar wij zenden u het nieuwe product gratis op, en dit zowel in België, Nederland als in Luxemburg.

En dan vraagt u zich zonder twijfel af wat we met het oude product doen? Voor zover dat mogelijk is, repareren we het, en anders recycleren we het door het te integreren in een nieuw productieproces. En indien ook dat niet lukt, belandt het uiteindelijk in het keten van de industriële compostering.