Op zoek naar informatie over LOOPIPAK, de Graine de Malice herbruikbare verzendkist?

Serieus! 

Je hebt nog steeds wegwerpmiddelen in huis?


Graine de Malice, duurzame oplossingen made in Belgium, gegarandeerd voor het leven

GLOEDNIEUW

KEUKENROL / DUBBELZIJDIGE WASBARE DOEKJES

BULK BAG VOOR SPAGHETTI

LINNEN FUROSHIKIS

Ontdek de alternatieven voor afvalvermindering​

KEUKEN ESSENTIALS
BADKAMER ESSENTIALS

Graine de Malice artikelen in volledige transparantie

De producten worden in België in maatwerkbedrijf gemaakt en worden verkocht op B2B-basis, d.w.z. via detailhandelaren dicht bij de klanten. In alle transparantie delen wij in detail de eerlijke prijs van een topartikel: de biologisch katoenen bulkzak met levenslange garantie.

ONZE INZET

DE LOKALE ECONOMIE STEUNEN

De grote meerderheid van ons aanbod wordt vervaardigd door ambachtslieden en in sociale werkplaatsen. Alles wat we verkopen wordt bovendien in eigen land met de hand gemaakt. Graine de malice is er dan ook trots op dat ze de lokale economie steunt, en daarenboven alternatieve producten ontwikkelt voor een duurzamere wereld.
DUURZAME PRODUCTEN ONTWIKKELEN
Al onze producten werden speciaal ontworpen om duurzaam te zijn. Wij bestrijden de wegwerpeconomie, en bieden daarom levenslange garantie op onze producten. Ze zijn herbruikbaar, slijtvast, wasbaar, repareerbaar,
en worden gemaakt op basis van hernieuwbare grondstoffen, volgens natuurvriendelijke processen, zonder gebruik van enige wegwerpverpakkingen.
BOMEN PLANTEN
Graine de Malice wendt een deel van haar winst aan om bomen te planten in eigen land. Want bomen zijn de efficiëntste manier om de CO2 die in onze atmosfeer uitgestoot werd, terug op te vangen. En daarnaast vervullen ze natuurlijk ook een essentiële rol voor de biodiversiteit, de bodemrijkdom, de temperatuurregulatie ...

Laatste blogs van Graine de Malice

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Wenst u uw bedrijf groener te maken?

Personnaliseer een van onze herbruikbare producten

Graine de Malice biedt u de mogelijkheid om wat u maar wilt te printen op om het even welk van haar producten. Heeft u een origineel idee voor een gepersonaliseerd product dat beter aan uw verwachtingen voldoet? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen uw idee kunnen uitwerken.

Meer weten

Ons verhaal

Graine de Malice is het avontuur van een familie die gepassioneerd is door alles wat simpel, ecologisch en duurzaam is. Onze afvalvrije producten zijn het resultaat van een dagelijkse zoektocht , en proberen je te helpen om je levensgewoontes te veranderen. We hopen dat onze producten je dag na dag het voldoenende gevoel zullen geven dat je het juiste doet.

De Malice familie